ca 4 porsjoner
Smelt smøret og tilsett hvitløk, tørt brød, persille og ost. Fordel blandingen over fisken, del tomater og legg over det hele. Krydre og strø litt ost over.
Ovn 225°C i 10 - 15 min (eller til fisken er ferdig)
- 700 g seifilet
- 3 ss sitronsaft
- 2 - 3 ss smør
- 1 fedd hvitløk
- 2 dl tørt brød e.l.
- 2 dl hakket persille
- 1 dl revet ost
- 3 - 4 tomater
- salt / pepper
- + litt mer ost
- poteter
- gulrøtter
Smelt smøret og tilsett hvitløk, tørt brød, persille og ost. Fordel blandingen over fisken, del tomater og legg over det hele. Krydre og strø litt ost over.
Ovn 225°C i 10 - 15 min (eller til fisken er ferdig)
Kommentarer
Legg inn en kommentar