1 - 1 1/2 porsjon er bra bakemengde.
- 250 g sukker
- 2 dl sirup
- 1 ss kanel
- 1/2 ss pepper
- 1/4 ss nellik
- 1 ss natron
- 250 g smør
- 2 egg
- 650 - 800 g mel
- (Melis og nonstop)
Sukker, sirup og krydder kokes opp.
Tilsett natron.
Hell over smøret i en bolle og rør til smøret er smeltet og blandingen er kald.
Visp eggene og rør dem i smørblandingen.
Rør melet inn til slutt, litt etter litt, og arbeid godt inn.
La deigen stå kaldt noen timer, gjerne over natten.
Stekes på 225 °C i ? minutter
Melisglasur
- 4 eggehviter
- 3 3/4 dl melis
- Litt natron
- (1/2 ts kremortartaris)
2 poser nonstop :)
Kommentarer
Legg inn en kommentar