Pepperkaker


1 - 1 1/2 porsjon er bra bakemengde.
  • 250 g sukker
  • 2 dl sirup
  • 1 ss kanel
  • 1/2 ss pepper
  • 1/4 ss nellik
  • 1 ss natron
  • 250 g smør
  • 2 egg
  • 650 - 800 g mel
  • (Melis og nonstop)
Sukker, sirup og krydder kokes opp.
Tilsett natron.
Hell over smøret i en bolle og rør til smøret er smeltet og blandingen er kald.
Visp eggene og rør dem i smørblandingen.
Rør melet inn til slutt, litt etter litt, og arbeid godt inn.
La deigen stå kaldt noen timer, gjerne over natten.

Stekes på 225 °C i ? minutter


Melisglasur

  • 4 eggehviter
  • 3 3/4 dl melis
  • Litt natron
  • (1/2 ts kremortartaris)

2 poser nonstop :)

Kommentarer