Nemme Bøffer / Linseburger

Linsebøffer, 7 stk.
2 dl kogte, røde linser – jeg brugte en dåse med kogte linser
2 stængler forårsløg
1 fed hvidløg
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk stødt chili
1 tsk paprika – jeg brugte en røget variant
1 æg
5 spsk havregryn
salt og peber
1-2 spsk sesamfrø
olie til stegning
Kom (putt) linserne i en skål og bland dem sammen med finthakkede forårsløg, hvidløg, krydderier, æg og havregryn. Rør farsen grundigt sammen og krydr med salt og peber. Farsen skal have konsistens som en frikadellefars – du skal kunne forme bøffer eller deller af den. Hvis den er for tør eller våd, så tilsæt mere væske eller flere havregryn.
Form bøffer eller deller af farsen og drys med sesamfrø – steg dem på en varm pande i olie indtil de er gyldne og sprøde på begge sider.

kilde: thefoodclub

Kommentarer