1 kylling
3 bananer
3 dl kremfløte
1/2 dl soyasaus
1 ts oregano
pepper
100 g bacon
litt peanøtter
Del kylling og banan i passe biter og legg i smurt ildfast form. Pisk fløten så den begynner å bli stiv, bland inn soyasaus og krydder og ha over i forma. Stek bacon - ha bacon og peanøtter over rett før servering.
Stekes ved 225' i ca 30 min
Serveres med ris og grønn salat.
Kilde: Marit Buan
3 bananer
3 dl kremfløte
1/2 dl soyasaus
1 ts oregano
pepper
100 g bacon
litt peanøtter
Del kylling og banan i passe biter og legg i smurt ildfast form. Pisk fløten så den begynner å bli stiv, bland inn soyasaus og krydder og ha over i forma. Stek bacon - ha bacon og peanøtter over rett før servering.
Stekes ved 225' i ca 30 min
Serveres med ris og grønn salat.
Kilde: Marit Buan
Kommentarer
Legg inn en kommentar