- 1/2 løk, finhakket
- 1 fedd hvitløk, finhakket
- ca 1/2 rød chili, finhakket
- ca 1 ss finhakket frisk ingefær
- 2 gulrøtter, grovt revet
- 1 eple, grovt revet
- ca 2 ts karri
- 1 liter kyllingkraft eller buljong
- 1/2 dl matfløte
- 2-3 kyllingfileter i biter
- pepper, evnt salt
- hakket frisk koriander
Gjør klar ingrediensene. Fres løk, hvitløk, chili og ingefær i litt olje til løken er blank og myk. Tilsett gulrøtter, epler og karri og la surre ca ett minutt. Tilsett kyllingkraften og la koke ca 10 min. Ha i kylling og fløte. La koke til kyllingen er gjennomkokt (ca 5 min). Smak til med pepper (og salt). Strø over finhakket koriander.
Serveres med nanbrød
Kilde: trinesmatblogg.no
Kommentarer
Legg inn en kommentar