Indisk kyllinggryte med eple


  • 1/2 løk, finhakket
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • ca 1/2 rød chili, finhakket
  • ca 1 ss finhakket frisk ingefær
  • 2 gulrøtter, grovt revet
  • 1 eple, grovt revet
  • ca 2 ts karri
  • 1 liter kyllingkraft eller buljong
  • 1/2 dl matfløte
  • 2-3 kyllingfileter i biter
  • pepper, evnt salt
  • hakket frisk koriander

Gjør klar ingrediensene. Fres løk, hvitløk, chili og ingefær i litt olje til løken er blank og myk. Tilsett gulrøtter, epler og karri og la surre ca ett minutt. Tilsett kyllingkraften og la koke ca 10 min. Ha i kylling og fløte. La koke til kyllingen er gjennomkokt (ca 5 min). Smak til med pepper (og salt). Strø over finhakket koriander.

Serveres med nanbrød

Kilde: trinesmatblogg.no

Kommentarer