ca 20 stk
225 g mykt smør
270 g brunt sukker
2 egg
1 ts vaniljeekstrakt
200 g hvetemel
1 ts bakepulver
1 ts kanel
270 g havregryn
225 g rosiner
Bland smør, sukker, egg og vaniljeekstrakt. Tilsett hvetemel, bakepulver og kanel. Bland forsiktig inn havregryn og rosiner. Lag kuler ca 4-5 cm store og trykk dem litt flate. Stekes ca 12 min ved 175 grader.
225 g mykt smør
270 g brunt sukker
2 egg
1 ts vaniljeekstrakt
200 g hvetemel
1 ts bakepulver
1 ts kanel
270 g havregryn
225 g rosiner
Bland smør, sukker, egg og vaniljeekstrakt. Tilsett hvetemel, bakepulver og kanel. Bland forsiktig inn havregryn og rosiner. Lag kuler ca 4-5 cm store og trykk dem litt flate. Stekes ca 12 min ved 175 grader.
Kommentarer
Legg inn en kommentar