Stor porsjon
Fres løk og hvitløk, stek kjøttdeig, tilsett paprika. Ha i bønner, tomater, krydder og rødvin. La putre ca 10 min (gjerne lenger). Smak til med salt og pepper.
Serveres med rømme og ris eller brød.
Kilde: Birgitte
- 3 løk, finhakket
- 6 fedd hvitløk, finhakket
- 1 rød chili
- 4 ts chilipulver
- 2 ts spiskummin
- 2 ts koriander
- 2 kanelstang
- 800 g kjøttdeig
- 3 bokser hakkede tomater
- 3 bokser kidneybønner
- 1 glass tomatpure
- 1 paprika
- 2,5 dl rødvin/cola
- salt, pepper
Fres løk og hvitløk, stek kjøttdeig, tilsett paprika. Ha i bønner, tomater, krydder og rødvin. La putre ca 10 min (gjerne lenger). Smak til med salt og pepper.
Serveres med rømme og ris eller brød.
Kilde: Birgitte
Kommentarer
Legg inn en kommentar