4 porsj
Biffkjøtt strimles og brunes i en gryte.
Ha i løk og fres sammen med kjøttet.
Ha i salt og krydder, strø over mel og spe med vann og fløte.
Smak til med tomatpuré og sitronsaft.
Putre i 20 minutter over svak varme til kjøttet er mørt.
- ca 1/2 kg renskåret biffkjøtt (eller kjøttdeig)
- 1 finhakket løk
- 1 1/2 ts salt
- 1 1/2 ts pepper
- 1/2 ts paprika
- 1 ss hvetemel
- 1 dl kokende vann
- 2 dl fløte
- 2 ss tomatpuré
- litt sitronsaft
- sopp
Biffkjøtt strimles og brunes i en gryte.
Ha i løk og fres sammen med kjøttet.
Ha i salt og krydder, strø over mel og spe med vann og fløte.
Smak til med tomatpuré og sitronsaft.
Putre i 20 minutter over svak varme til kjøttet er mørt.
Kommentarer
Legg inn en kommentar