Paiskall:
- 150 gram smør, i terninger
- 200 gram hvetemel
- 2-3 ss kaldt vann
Fyll:
- 250 gram fersk spinat (evt frosset spinat)
- 1 rødløk, i tynne skiver
- 1 fedd hvitløk, finhakket
- olivenolje eller smør til steking
- 6-8 soltørkede tomater, i biter
- 150 gram fetaost, i terninger
- 3 egg
- 2,5 dl melk
- Salt og pepper
- krydderurter, hakket
Trykk deigen ut i en paiform (24-26 cm i diameter) og prikk bunnen med en gaffel. Forstek paiskallet på 200 grader i 10-15 minutter
Fres løken til den blir blank og myk. Tilsett spinaten (som er renset og skylt) og la den surre med til spinaten såvidt faller sammen. Ha blandingen over i paiskallet og fordel tomater og fetaost over.
Pisk sammen egg, melk og krydder. Hell blandingen i paiskallet og stek paien på 200 grader i ca 30-40 minutter.
Kilde: trinesmatblogg.no
Kommentarer
Legg inn en kommentar